Akademia Restauratora - szkolenia dla właścicieli i kadry zarządzającej restauracji.

Nasze szkolenia stanowią odpowiedź na wzrost zainteresowania restauratorów zdobywaniem specjalistycznej wiedzy niezbędnej do prowadzenia rentownego biznesu gastronomicznego
Do współpracy zaprosiliśmy najlepszych fachowców i praktyków na rynku, którzy dzielą się z uczestnikami szkoleń swoją unikatową wiedzą i doświadczeniem
Akademia Restauratora jest sekcją szkoleniową powołaną przy branżowym czasopiśmie „Restauracja”




już za
28
dni
2018-03-21
Lokalizacja: Warszawa (targi EuroGastro, Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska, ul. Marsa 56C, Warszawa)
  • Goście indywidualni 
    • Zwiększenie #check i #of covers
    • Systemy motywacyjne
    • Konstrukcja menu (sidy, dodatki)
  • Sprzedaż/ przychody grupowe 
    • Proces sprzedaży
    • Negocjacje
    • Konstrukcja produktu
  • Marketing w restauracji 
    • PR
    • Nowe media
    • Konwencjonalne media
    • Marketing szeptany


już za
91
dni
2018-05-24
Lokalizacja: Courtyard by Marriott Warszawa, ul. Żwirki i Wigury 1

Szkolenie dzięki któremu podniesiesz swoje kompetencje z zakresu efektywnego zarządzania biznesem restauracyjnym. Poznasz metody rekrutacji, zarządzania i motywowania pracowników, delegowania i rozliczania zadań, czy organizacją czasu pracy i zadań managera restauracji.

1. Jak powinien wyglądać idealny dzień pracy managera restauracji

  • ile czasu powinien on poświęcić na kontakt z klientami
  • ile czasu powinien poświęcić na organizację pracy podległego zespołu (motywacja, szkolenia, zarządzanie, rekrutacja)
  • ile czasu powinna mu zająć analiza prognoz sprzedaży i osiąganych wyników operacyjnych
  • ile czasu powinien spędzić na kontroli w restauracji
  • ile czasu powinny mu zająć sprawy administracyjne

Ponadto zostaną również omówione aspekty cyklicznych czynności w tygodniowym i miesięcznym układzie pracy.

2. Rekrutacja, motywowanie i zarządzanie personelem – czyli po co tak naprawdę jest manager w restauracji

3. Co robi manager jak nie zarządza? – Sprzedaje, sprzedaje i sprzedaje. A gdy to już wykona – kontroluje i optymalizuje koszty.



Zakończone szkolenia z aktualnego sezonu
2017-04-05
Lokalizacja: I dnia targów EuroGastro, Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska, ul. Marsa 56 c
Wkrótce udostępnimy relację ze szkolenia
2016-10-27
Lokalizacja: Warszawa, Courtyard by Marriott Warsaw Airport ul. Żwirki i Wigury 1
Wkrótce udostępnimy relację ze szkolenia
2016-04-26
Lokalizacja: Warszwa, Airport Hotel Okęcie****, ul. 17 stycznia 24
Wkrótce udostępnimy relację ze szkolenia
2016-04-06
Lokalizacja: I dnia targów EuroGastro w Warszawie, 6 kwietnia 2016 – Centrum Targowo Kongresowe MT Polska, ul. Marsa 56 c
Wkrótce udostępnimy relację ze szkolenia
2015-11-19
Lokalizacja: Airport Hotel Okęcie****, Warszawa, ul. 17 stycznia 24
2015-09-15
Lokalizacja: Airport Hotel Okęcie****, Warszawa, ul. 17 stycznia 24
2015-03-25
Lokalizacja: Centrum Konferencyjne MT Polska, ul. Marsa 56 c
2014-12-04
Lokalizacja: Airport Hotel Okęcie****, 17 Stycznia 24, Warszawa
Wkrótce udostępnimy relację ze szkolenia
2014-10-30
Lokalizacja: Warszawa
2014-10-16
Lokalizacja: Airport Hotel Okęcie****, 17 Stycznia 24, Warszawa