już za
29
dni
Skuteczny menadżer restauracji
Data szkolenia: 2018-05-24
Lokalizacja: Courtyard by Marriott Warszawa, ul. Żwirki i Wigury 1
Cena szkolenia: 890 zł netto (+23% VAT)
Cena dla prenumeratorów Restauracji i członków IGHP: 799 zł netto (+23% VAT)
Po zakończeniu szkolenia każdy uczestnik otrzyma imienny certyfikat.
W cenę spotkania wliczony jest poczęstunek śniadaniowy, lunch, oraz przerwy kawowe.

Szkolenie dzięki któremu podniesiesz swoje kompetencje z zakresu efektywnego zarządzania biznesem restauracyjnym. Poznasz metody rekrutacji, zarządzania i motywowania pracowników, delegowania i rozliczania zadań, czy organizacją czasu pracy i zadań managera restauracji.

1. Jak powinien wyglądać idealny dzień pracy managera restauracji

  • ile czasu powinien on poświęcić na kontakt z klientami
  • ile czasu powinien poświęcić na organizację pracy podległego zespołu (motywacja, szkolenia, zarządzanie, rekrutacja)
  • ile czasu powinna mu zająć analiza prognoz sprzedaży i osiąganych wyników operacyjnych
  • ile czasu powinien spędzić na kontroli w restauracji
  • ile czasu powinny mu zająć sprawy administracyjne

Ponadto zostaną również omówione aspekty cyklicznych czynności w tygodniowym i miesięcznym układzie pracy.

2. Rekrutacja, motywowanie i zarządzanie personelem – czyli po co tak naprawdę jest manager w restauracji

3. Co robi manager jak nie zarządza? – Sprzedaje, sprzedaje i sprzedaje. A gdy to już wykona – kontroluje i optymalizuje koszty.

TRENERZY
Bartłomiej Gołębiowski
Wieloletni manager restauracji w Polsce i za granicą


W przypadku pytań prosimy o kontakt:
Mira Włodarczyk
22 333 88 04
m.wlodarczyk@pws-promedia.pl