już za
-1
dni
Sprzedaż i marketing w gastronomii (podczas EuroGastro)
Data szkolenia: 2018-03-21
Lokalizacja: Warszawa (targi EuroGastro, Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska, ul. Marsa 56C, Warszawa)
Cena szkolenia: 299 zł netto (+23% VAT)

10:00 – 10:30 – Rejestracja uczestników

10:30 – 11:30 – Cześć I: Pomysł

 

  1. Wizja i koncept

    1. Badanie Rynku

    2. Tworzenie I wdrażanie konceptu

    3. Weryfikacja

 

  1. PR i marketing

    1. PR

    2. Stare“ media

    3. Nowe“ Media


11:30 – 12:00 – Przerwa

12:00 – 13:30 – Cześć II: Sprzedaż

 

  1. Sprzedaż indywidualna

    1. Ilość rachunków I średnia wartość rachunku

    2. Konstrukcja dochodowego menu

    3. Prosprzedazowe Programy motywacyjne

 

  1. Sprzedaż korporacyjna

    1. Przygotowanie oferty i konstrukcja produktu

    2. Proces sprzedaży

    3. Konstrukcja działu handlowego

 

TRENERZY
Bartłomiej Gołębiowski
Wieloletni manager restauracji w Polsce i za granicą


W przypadku pytań prosimy o kontakt:
Mira Włodarczyk
22 333 88 04
m.wlodarczyk@pws-promedia.pl