Trenerzy

 
Bartłomiej Gołębiowski
Wieloletni manager restauracji w Polsce i za granicą
Ostatnio związany z marką Hard Rock Café w Warszawie i w Wiedniu, gdzie zarządzał ponad 100 osobowym działem operacyjnym restauracji.

Wcześniej twórca i właściciel jednego z pierwszych hiszpańskich Tapas Barów w Polsce, importer hiszpańskich delikatesów i trener hiszpańskiej kultury kulinarnej, a także manager w kawiarniach grupy Agora SA odpowiedzialny za otwieranie nowych lokalizacji.

Specjalista od zarządzania operacyjnego biznesem gastronomicznym oraz szkolenia i motywowania pracowników.
rs 2018 02 02

 
Andrzej Przeniosło
Pełnomocnik Zarządu, Hilton Garden Inn Kraków Airport
Posiada blisko 30 letnie doświadczenie zawodowe. Swoją karierę związał z hotelarstwem i gastronomią, przechodząc przez wszystkie szczeble hierarchii hotelowej. Doświadczenie zawodowe zdobywał między innymi w działach operacyjnych Hotelu Marriott***** (pracował w pierwszym zespole, który był odpowiedzialny za otwarcie hotelu w 1989 roku). Następnie przez okres 10 lat pracował w Hotelu Jan III Sobieski****, awansując ze szczebla kierowniczego na stanowisko Dyrektora Gastronomii. W ostatnich latach pracował jako Dyrektor Generalny w takich hotelach jak Król Kazimierz**** w Kazimierzu Dolnym, City Park Residence***** w Poznaniu, Hotel Warszawianka **** w Jachrance oraz Grand Hotel Rzeszów**** i Hotel Bristol***** w Rzeszowie. Obecnie jako Pełnomocnik Zarządu pracuje w hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport.
Przenioslo

 
Piotr Grajewski
Prezes spółki Santa Fe Partners

Prezes spółki będącej właścicielem marek restauracyjnych w segmencie casual: Blue Cactus i Iguana Lounge. Ze spółka związany od 2002 roku.


Odpowiedzialny za kilkudziesięciu osobowy zespół, z którym konsekwentnie realizuje strategie firmy.


W latach 2000-2002 odpowiedzialny za zarządzanie centrami rozrywki "Atomic Swiat Rozrywki" we Wrocławiu i Warszawie.


W latach 1993-2000 zarządzający projektem szkoły językowej we Wrocławiu.


Z wykształcenia finansista.

piotr gajewski

 
Piotr Komór
General Manger Hard Rock Cafe w Warszawie

Wcześniej dwa lata pracował na tym samym stanowisku w Oslo. Był członkiem zarządu Santa Fe, właściciela restauracji Blue Cactus i Iguana Lounge w Warszawie. Zarządzał m.in. restauracjami: Kom w stolicy, Brovaria w Poznaniu. Z wykształcenia jest technologiem żywienia.


 

ht 2016 08nf 09